קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

גספצ'ו

גספצ'ו
גספצ'ו הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 מרק. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 138 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 156 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, בצל, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: גספצ'ו עם לובסטר מיין: גספצ' ו קון בוגוונטה, גספצ'ו לבן (גספצ' ו בלאנקו), ו גספצ'ו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
קוצצים גס את המלפפונים, הפלפלים, העגבניות והבצל האדום לקוביות בגודל 1 אינץ'. הכניסו כל ירק בנפרד למעבד מזון המצויד בלהב פלדה ודופק עד שהוא קצוץ גס. אל תעבד יתר על המידה!
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצל אדוםבצל אדום
מלפפוןמלפפון
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
לאחר עיבוד כל ירק, שלבו אותם בקערה גדולה והוסיפו את השום, מיץ העגבניות, החומץ, שמן הזית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
שמן זיתשמן זית
ירקירק
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים היטב ומצננים לפני ההגשה. ככל שגזפצ ' ו יושב זמן רב יותר, כך הטעמים מתפתחים יותר.
מרכיבים שתצטרך
גספצ ' וגספצ ' ו