גרבלקס
Gravlax יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 103 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמיר, וודקה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: Gravlax, Gravlax עם העבודות, ו Norwegian Gravlax.
הוראות
הגדר מחבת מחוררת קטנה, מסננת שטוחה או סל מסננת, או אפילו מדף קירור או מחבת ברוילר בתבנית אפייה או מיכל דומה כדי לתפוס טפטוף. קו המחבת המחוררת עם חתיכה גדולה של cheesecloth, המאפשר את הקצוות לעטוף מעל הצדדים של המחבת.
הסר את עצמות הסיכה מהסלמון והניח אותו בצד העור למטה במרכז הגבינה.
מברשת מיץ לימון וודקה (אם משתמשים) באופן שווה על הסלמון. בקערה קטנה, מערבבים את המלח, שמיר, סוכר ופלפל. לארוז תערובת תרופה זו על גבי הסלמון בשכבה עבה, אפילו. לעטוף את הקצוות של cheesecloth סביב הסלמון כדי לעטוף אותו באופן רופף. בחר מחבת אחרת thats בערך באותו גודל כמו מחבת כיכר salmona, לבחינה ולשים אותו על גבי הסלמון.
הוסף כ 2 lb. במשקל של pantwo 15-עוז. פחיות מזון לעבוד טובכדי ללחוץ על הסלמון ולעזור לו להפריש לחות. מקררים למשך 3 ימים. בעדינות לצחצח ולהשליך את התרופה. כדי לשרת, לחתוך דק מאוד בזווית חדה לעשות פרוסות רחבות. הפוך מראש טיפים עטוף היטב gravlax ישמור במקרר במשך כ 5 ימים.
בהתבסס על שנים עשר מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות