קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרטן תירס ותפוחי אדמה מתוקים

גרטן תירס ותפוחי אדמה מתוקים
גרטן תירס ותפוחי אדמה מתוק לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חמאה, פלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: כרוב תפוחי אדמה וגרטן תירס, גרטן פובלאנו, תפוחי אדמה ותירס, ו גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ופפ.

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הקמח, השום, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מערבבים פנימה תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 8-10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מערבבים תירס ותירס בסגנון שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
העברה ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בקערה קטנה שלבו פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים בחום של 350 דקות במשך 45-50 דקות או עד להזהבה ותפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.