גרטן תירס ותפוחי אדמה מתוקים
גרטן תירס ותפוחי אדמה מתוק לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חמאה, פלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: כרוב תפוחי אדמה וגרטן תירס, גרטן פובלאנו, תפוחי אדמה ותירס, ו גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ופפ.
הוראות
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הקמח, השום, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מערבבים פנימה תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 8-10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים פריכים.
מערבבים תירס ותירס בסגנון שמנת.
העברה ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
בקערה קטנה שלבו פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל תפוחי אדמה.
אופים בחום של 350 דקות במשך 45-50 דקות או עד להזהבה ותפוחי אדמה רכים.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.