חזה בקר מטוגן
בשר בקר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם מיץ לימון, שום, מרק בשר בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 שעות ו-10 דקות. זה מושלם עבור חנוכה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. נסו חזה בקר מטוגן, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את מרק הבשר, רוטב סויה, מיץ לימון, עשן נוזלי ושום במחבת צלייה גדולה (חד פעמי הוא בסדר גמור).
מניחים את חזה הבקר במרינדה, צד שמן למעלה. מכסים בחוזקה בנייר כסף. להשרות במקרר במשך 24 עד 48 שעות.
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
מבשלים את העטין במחבת מכוסה בנייר כסף עד מזלג מכרז, על 40 דקות לכל פאונד (6 עד 7 שעות).
להעביר ללוח חיתוך, לחתוך את התבואה ולשים את הפרוסות בחזרה לתוך נוזל הבישול.
מגישים מיד, כפית את המיץ על הפרוסות. (רוטב ברביקיו ניתן להשתמש, אם העדיף.)
ניתן לאחסן את המחבת במקרר עד 2 ימים, או להקפיא לשימוש במועד מאוחר יותר. אם השומן נאסף ומתקשה בחלק העליון, להסיר ולהשליך.
חזה בקר הוא נהדר עם פירה, עם מיץ כפית מעל. זה גם נהדר על כריך עם גבינה מותכת.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות פיטר להמן Barossan שיראז. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
Peter Lehmann The Barossan Shiraz
עוצב על ידי הדור הבא של הייננים פיטר להמן, Barossan מציג את הפירות המעולים שמקורם תת אזורים אגדיים רבים ברחבי עמק Barossa.הייננים זיהו פרשנויות שונות של זני קלאסי זה כדי להתמזג יחד בצורה חלקה, ומספק יין מורכב שכבתי עם עוצמת פירות וגמישות. הרי דובדבן וניחוחות פירות כהים מהורהרים משתלבים בצורה חלקה עם שוקולד מתוק ונימות מוקה. יין חזק, נדיב ובעל גוף מלא עם טאנינים משובחים וגימור רך וגמיש.יין עשיר ונועז זה משלים באופן מושלם את הטעמים של בשר ברביקיו צלוי איטי, כגון סטייק Wagyu.