קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות5
ציון בריאות20
מגזין

גרנולה עוגת דלעת פריכה

גרנולה עוגת דלעת פריכה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו גרנולה בטעם דלעת פריכה, גרנולה כוח פריך ... גרנולן הטוב ביותר אי פעם, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים סוכר חום, תבלין פשטידת דלעת, שיבולת שועל מגולגלת, שקדים ופקאנים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סוכר חוםסוכר חום
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
שקדיםשקדים
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את רסק התפוחים, דבש, ווניל בקערה גדולה נפרדת. מערבבים את תערובת שיבולת השועל לתוך תערובת רסק תפוחים, עד גרנולה מתחילה לאסוף באשכולות. כפית גרנולה באופן שווה על סדיני אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
גרנולהגרנולה
ונילוניל
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
אופים בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 20 דקות, עד השחמה קלה ופריך, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מהתנור; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בצימוקים ואוכמניות; לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור