המתכון גרסה פשוטה של בורשט יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מרק. אם יש לך מרק בשר בקר, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בורשט, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר של 4 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הירקות ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהירקות מתרככים. (אם אתה משתמש סלק משומר, להוסיף אותם לאחר ירקות אחרים התרככו.)
מרכיבים שתצטרך
סלק משומר
ירק
3
מוסיפים את מרק הבשר ומביאים את המרק לרתיחה. מבשלים לאט במשך 10 דקות. להגיע עם כף ולדגום כמה ירקות כדי לוודא שהם התרככו ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
ירק
מרק
4
מפזרים את חומץ היין לפי הטעם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ יין
5
מגישים בקערות חמות. להעביר את השמנת החמוצה, שמיר קצוץ, ולחם שחור פרוס ליד השולחן.הצעות ווריאציות אתה יכול להפוך את זה בורשט פשוט לתוך מחית או מרק שמנת פשוט על ידי לשים אותו בבלנדר ו מתאמץ itand, אם אתה רוצה, לסיים אותו עם כוס שמנת כבדה. בקיץ, בורשט פריד קר עושה מרק קר מענג. (ראה גם את הקרם של מרק סלק .)