דג חרב בגריל עם ארטישוק, עגבניות וזיתים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארטישוק, סטייקים דג חרב, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פנה עם דג חרב, עגבניות, זיתים וצלפים, דגי חרב מטוגנים עם זיתים שחורים, עגבניות ומרג'ורם, ו פסטה ים תיכונית עם ארטישוק, זיתים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק, לגזור את הקצוות החדים מן העלים הנותרים, לקצץ את התחתון מעט, כך שהוא אפילו.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
2
בסיר קטן, להביא 3 ליטרים של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הארטישוקים ומרתיחים במשך כ -20 דקות, או עד העלים החיצוניים מתרחקים בקלות עם משיכה חדה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
4
מסננים את הארטישוקים, מיד לצלול אותם לתוך קרח ומים כדי לעצור את תהליך הבישול, ולאחר מכן לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מים
קרח
5
חותכים את הארטישוקים בחצי אורך, מברישים אותם קלות עם 2 כפות של שמן צמחי, ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן צמחי
ארטישוק
6
מניחים את הארטישוקים על הגריל על אש בינונית-חמה, חותכים בצד למטה, ומבשלים אותם במשך כ -10 דקות, או עד הצדדים לחתוך משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
הסר את הארטישוקים וחתוך כל מחצית.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
8
בקערה בינונית, מערבבים את הארטישוק, עגבניות, זיתים, פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל אדום, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מיץ לימון
ארטישוק
שמן זית
פטרוזיליה
שום
זיתים
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
חתוך לאחד הסטייקים, זה צריך להיות אטום לאורך כל הדרך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.