קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

דג חרב בגריל עם ארטישוק, עגבניות וזיתים

דג חרב בגריל עם ארטישוק, עגבניות וזיתים
דג חרב בגריל עם ארטישוק, עגבניות וזיתים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארטישוק, סטייקים דג חרב, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פנה עם דג חרב, עגבניות, זיתים וצלפים, דגי חרב מטוגנים עם זיתים שחורים, עגבניות ומרג'ורם, ו פסטה ים תיכונית עם ארטישוק, זיתים ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק, לגזור את הקצוות החדים מן העלים הנותרים, לקצץ את התחתון מעט, כך שהוא אפילו.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
2
בסיר קטן, להביא 3 ליטרים של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הארטישוקים ומרתיחים במשך כ -20 דקות, או עד העלים החיצוניים מתרחקים בקלות עם משיכה חדה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
4
מסננים את הארטישוקים, מיד לצלול אותם לתוך קרח ומים כדי לעצור את תהליך הבישול, ולאחר מכן לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מיםמים
קרחקרח
5
חותכים את הארטישוקים בחצי אורך, מברישים אותם קלות עם 2 כפות של שמן צמחי, ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
ארטישוקארטישוק
6
מניחים את הארטישוקים על הגריל על אש בינונית-חמה, חותכים בצד למטה, ומבשלים אותם במשך כ -10 דקות, או עד הצדדים לחתוך משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר את הארטישוקים וחתוך כל מחצית.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
8
בקערה בינונית, מערבבים את הארטישוק, עגבניות, זיתים, פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל אדום, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
ארטישוקארטישוק
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
זיתיםזיתים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
חתוך לאחד הסטייקים, זה צריך להיות אטום לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
2
הסר מן הגריל לשרת, עם תערובת ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מאמר var
4
Type_27_data = {};
5
מאמר
6
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.