גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דג חרב עם פסטו הדרים, דג חרב עם סלט הדר, ו פירות הדר עם חמאת כוסברה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מסננים פסטה ושומרים 1/2 כוס של נוזל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מערבבים את הבזיליקום, צנוברים, שום, שידות, מיצים, מלח ופלפל במעבד מזון עד התערובת קצוצה דק. עם ריצת המכונה, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהתערובת חלקה ושמנת.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.