דג מטוגן עם שבבי מרוסק דורש סביב 39 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 663 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. גשו לסופר וקנו בירה חיטה, אבקת אפייה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 79%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיש אנד צ'יפס מטוגן בתנור, דגים וצ'יפס מטוגנים בתנור, ו דג מטוגן בתנור וצ'יפס פרמזן.
הוראות
1
מקציפים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית ויוצרים באר במרכז. הקציפו את הבירה בהדרגה לבאר ליצירת בלילה חלקה ודקה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. (אתה יכול להכין את הבלילה עד 12 שעות מראש; זה משתפר ככל שהוא יושב יותר.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר בינוני ומוסיפים קורט מלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהם רכים במזלג, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסננים ומייבשים. זורקים את תפוחי האדמה עם החמאה המומסת ומורחים על תבנית עם נייר אפייה. משטחים מעט כל תפוח אדמה בעזרת מרית (לא מועכים לגמרי) ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור עד פריך וזהוב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, מחממים 2 סנטימטרים של שמן צמחי בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק רושם 375 מעלות. מתבלים את הדג כולו במלח ופלפל. עובדים בקבוצות, טובלים את הדג בבלילה, נותנים לעודף לטפטף ולהוריד לשמן החם. מטגנים עד להשחמה אחידה, הופכים בעזרת מלקחיים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
7
מעבירים את תפוחי האדמה לקערות או צלחות יחד עם הדג המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים עם חומץ מאלט, אם רוצים.
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את אחוזת המלך דומיין פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.