דג צלוי במחבת על פטריות-כרישה רגאוט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כובעי פטריות פורטבלה, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פטריות, שעועית לבנה וleek Ragoût, עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון, ו מרק פטריות כרובית כרישה עם דג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד השחמה ופריך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים portabellas ומערבבים לעתים קרובות עד חום זהוב, כ 5 דקות; לשפוך לתוך קערה.
מפזרים את שני הצדדים של דגים עם מלח ופלפל, ואז מעיל עם פטריות הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממתק תמנון בריט
8
יוצקים שמן זית לעוד מחבת גדולה, אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים דגים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להפוך חתיכות ולהעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים רק עד שהדגים אטומים במרכז החלק העבה ביותר, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מחלקים סמרטוט פטריות-כרישה בין ארבע צלחות. למעלה עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממתק תמנון בריט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
12
זיווג יין: אדמתיים, פינו נואר מעושן עם הערות פטריות תחת טעמים ברי כהה. הטוב ביותר זיווג שלנו: Tandem Sangiacomo Vineyard 2002 (חוף סונומה; 38$), Foxen 2004( עמק סנטה מריה, CA; 28$), Willa
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
13
Kenzie Pierre Lon Vineyard 2003 (Willamette Valley, Yamhill/Carlton, OR; $36), ו-Estancia Stonewall Vineyard 2003 (Santa Lucia Highlands, CA; $30).
14
גשרי טעם: פינו נואר יכול להיות בשרני מבלי להיות כבד וטאני; דגים רכים, בשר לבן כמו סטרג ' ון הוא גם בשרני אבל רזה (כמו פטריות פורטבלה). עישון ביין מעלה את הבייקון במטלית, וטעמי פטריות -- ובכן, פינו הוא בערך היין היחיד שמציע אותם שטוח החוצה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת