דג צלוי במחבת על פטריות-כרישה רגאוט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כובעי פטריות פורטבלה, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פטריות, שעועית לבנה וleek Ragoût, עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון, ו מרק פטריות כרובית כרישה עם דג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד השחמה ופריך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים portabellas ומערבבים לעתים קרובות עד חום זהוב, כ 5 דקות; לשפוך לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף כרישה, גזר, סלרי למחבת; להפחית את החום בינוני ומערבבים לעתים קרובות עד ירקות רכים, 8 עד 10 דקות.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להחזיר portabellas למחבת ולהוסיף מרק עוף, יין, טימין; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל הוא כמעט התאדה, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8 כפות שמן זית כתית
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בתבלינים או במטחנת קפה, לטחון פטריות מיובשות לאבקה דקה; לשפוך לתוך קערה רחבה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מפזרים את שני הצדדים של דגים עם מלח ופלפל, ואז מעיל עם פטריות הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריט
8
יוצקים שמן זית לעוד מחבת גדולה, אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים דגים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להפוך חתיכות ולהעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים רק עד שהדגים אטומים במרכז החלק העבה ביותר, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מחלקים סמרטוט פטריות-כרישה בין ארבע צלחות. למעלה עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12
זיווג יין: אדמתיים, פינו נואר מעושן עם הערות פטריות תחת טעמים ברי כהה. הטוב ביותר זיווג שלנו: Tandem Sangiacomo Vineyard 2002 (חוף סונומה; 38$), Foxen 2004( עמק סנטה מריה, CA; 28$), Willa
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ענבים אדומים ללא גרעינים
13
Kenzie Pierre Lon Vineyard 2003 (Willamette Valley, Yamhill/Carlton, OR; $36), ו-Estancia Stonewall Vineyard 2003 (Santa Lucia Highlands, CA; $30).
14
גשרי טעם: פינו נואר יכול להיות בשרני מבלי להיות כבד וטאני; דגים רכים, בשר לבן כמו סטרג ' ון הוא גם בשרני אבל רזה (כמו פטריות פורטבלה). עישון ביין מעלה את הבייקון במטלית, וטעמי פטריות -- ובכן, פינו הוא בערך היין היחיד שמציע אותם שטוח החוצה.