קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

דג צלוי במחבת על פטריות-כרישה רגאוט

דג צלוי במחבת על פטריות-כרישה רגאוט
דג צלוי במחבת על פטריות-כרישה רגאוט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כובעי פטריות פורטבלה, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פטריות, שעועית לבנה וleek Ragoût, עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון, ו מרק פטריות כרובית כרישה עם דג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד השחמה ופריך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים portabellas ומערבבים לעתים קרובות עד חום זהוב, כ 5 דקות; לשפוך לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף כרישה, גזר, סלרי למחבת; להפחית את החום בינוני ומערבבים לעתים קרובות עד ירקות רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להחזיר portabellas למחבת ולהוסיף מרק עוף, יין, טימין; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל הוא כמעט התאדה, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
בתבלינים או במטחנת קפה, לטחון פטריות מיובשות לאבקה דקה; לשפוך לתוך קערה רחבה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים את שני הצדדים של דגים עם מלח ופלפל, ואז מעיל עם פטריות הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
יוצקים שמן זית לעוד מחבת גדולה, אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים דגים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להפוך חתיכות ולהעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים רק עד שהדגים אטומים במרכז החלק העבה ביותר, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מחלקים סמרטוט פטריות-כרישה בין ארבע צלחות. למעלה עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
12
זיווג יין: אדמתיים, פינו נואר מעושן עם הערות פטריות תחת טעמים ברי כהה. הטוב ביותר זיווג שלנו: Tandem Sangiacomo Vineyard 2002 (חוף סונומה; 38$), Foxen 2004( עמק סנטה מריה, CA; 28$), Willa
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
13
Kenzie Pierre Lon Vineyard 2003 (Willamette Valley, Yamhill/Carlton, OR; $36), ו-Estancia Stonewall Vineyard 2003 (Santa Lucia Highlands, CA; $30).
14
גשרי טעם: פינו נואר יכול להיות בשרני מבלי להיות כבד וטאני; דגים רכים, בשר לבן כמו סטרג ' ון הוא גם בשרני אבל רזה (כמו פטריות פורטבלה). עישון ביין מעלה את הבייקון במטלית, וטעמי פטריות -- ובכן, פינו הוא בערך היין היחיד שמציע אותם שטוח החוצה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט