דגים וצ'יפס
מתכון דגים וצ'יפס יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . זה מנות ראשונות יש 313 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פילה דג, רוטב טרטר, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. הציון הזה די טוב. נסו דג מוכה בירה וצ'יפס קלוי, דגים אפויים בתנור וצ'יפס בטטה, ו דג עשב לימון עם צ'יפס בתנור פריך עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו שמן ופלפל.
חותכים תפוחי אדמה לאורכם ל-1/2 אינץ'. רצועות.
הוסף לתערובת השמן; לזרוק למעיל.
מניחים על 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד להזהבה ופריכה.
בינתיים, בקערה רדודה, לשלב קמח ופלפל. בקערה רדודה שנייה מקציפים ביצה ומים. בקערה שלישית שלבו את הקורנפלקס, הגבינה והקאיין. מחפרים דגים בקמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומצפים בתערובת פירורים.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 10-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מגישים עם צ ' יפס ורוטב טרטר אם רוצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תווית המעצבים של אקו דומני פינו גריגיו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -11 דולר.
אקו דומאני מעצב תווית פינו גריג ' יו