דגים וצ'יפס
המתכון דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, לימון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים טוסטר אובן ל-450 אף.
מניחים את תפוחי האדמה, 2 כפות שמן, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 4 גבעולים של קורנית בתבנית אפייה טוסטר-תנור ולזרוק.
מורחים בשכבה אחת ואופים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
העברה לחתיכה גדולה של רדיד אלומיניום לעטוף כדי להתחמם. תמחק את המגש.
שים את הבקלה במגש. פרוסת דק חצי הלימון. למעלה הבקלה עם פרוסות לימון, שום, צלפים, ואת שאר המלח, פלפל, ואת ספרי קורנית.
אופים עד מבושל דרך, 8 עד 12 דקות, בהתאם לגודל.
מעבירים את הבקלה ותפוחי האדמה לצלחות בודדות. לסחוט את חצי הלימון הנותרים על המגש ולחזור לתנור עד המיצים מחוממים דרך, על 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על הדגים ותפוחי האדמה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.