דגים ים תיכוניים חבילות
חבילות דגים ים תיכוניות דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 150 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. אם יש לכם תפוחי אדמה תינוק חדש, פירה עגבניות, דגים 6oz g, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צ'ילי מתוק חבילות דגים, קארי קוקוס חבילות דגים, ו חבילות דגים עם רוטב romesco & veg.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 170c / קונבנציונאלי 190c / גז
מרתיחים תפוחי אדמה במים מומלחים קלות במשך כ 12 דקות או עד רך, ואז לנקז היטב.
קח 2 יריעות גדולות של רדיד, כ 30 ס " מ מרובע, מברשת את האזור האמצעי של כל גיליון עם שמן זית. שים פילה דגים על גבי ולהפיץ עם רסק עגבניות.
מפזרים את גרידת הלימון ומיץ, מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים, הזיתים והצלפים ומתבלים בפלפל טחון.
להניח ענף של רוזמרין או טימין על גבי אז רופף לעטוף ולאבטח כל חבילה בחוזקה כדי לצרף לחלוטין את החומרים. אתה יכול להכין את אלה עד חצי יום מראש ולשמור אותם במקרר.
שים את חבילות הדגים על תבנית אפייה ואופים במשך 20-25 דקות, או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים מיד, עם שעועית ירוקה מאודה.