זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קלף לא מיובש, גרידת לימון, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. נסו דג סקווש לימון וקיץ אפוי בקלף, דג עטוף בקלף, ו דגים בנייר קלף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את השום, עשבי תיבול, מלח ופלפל בקערה של מעבד מזון מיני ולעבד עד עשבי תיבול קצוצים דק.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את שמן הזית ומעבדים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
הוסף גרידת לימון ודופק פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
5
מניחים כל פיסת דגים במרכז גיליון קלף.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מורחים כף גדושה של תערובת עשבי תיבול על גבי כל פיסת דגים.הביאו 2 צדדים מנוגדים של הקלף יחד וקפלו. תמשיך לקפל את כל הדרך למטה עד שתגיע לדגים. לסובב את שני הקצוות של הקלף כך שזה נראה כמו עטיפת ממתק קשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מניחים כל מנה על תבנית אפייה ואופים במשך 12-15 דקות על בסיס עובי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להעביר כל חבילה לצלחת ולהשתמש בזהירות בעת פתיחת האדים יהיה חם מאוד!
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.