צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? דגים פריכים בתנור ומטגנים עם אפונה רגשנית יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא חלבונים, מאלט חומץ, נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: אפונה רכה עם צ'יפס בתנור, אצבעות דגים ואפונה רכה, ו עוגות דג טרוטה מעושנות עם אפונה רכה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים מדף אפייה מעל החלק העליון של תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
ממיסים 4 כפות חמאה על אש נמוכה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
לשים את פירורי הלחם בצלחת רדודה ו douse עם חמאה מומסת ולזרוק לשלב. מתבלים עם תיבול פירות ים, אבקת בצל מגורען, שום מגורען, גרידת הדר, טימין ועירית.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורען
תיבול פירות ים
בצל מגורען
פירורי לחם
חמאה
עירית
טימין
4
לנקות וללטף את הדג יבש, ואז מתבלים במלח, לפי הטעם. מעיל את הדגים בחלבון ביצה, ולאחר מכן בעדינות ללחוץ אותם לתוך פירורי הלחם כדי מעיל באופן שווה, ואז לסדר אותם על מדף האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חלבונים
דגים
מלח
5
אופים על המדף המרכזי של התנור עד שהדגים לבנים ומתקלפים והפירורים זהובים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בינתיים, מוסיפים את הפטרוזיליה והמטבעה למעבד מזון ודופק לקצוץ דק, ואז לגרד לקערה ולהניח בצד. להחזיר את הבסיס למעבד; לא לשטוף את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
בסיס
מנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
7
מוסיפים את האפונה ואת הדופק עד קצוץ דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה
8
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, ואת שאר החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
9
מוסיף את שאלוט ו לטגן במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המניה ואפונה ולהביא לבועה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את האפונה הטרייה במשך כ 10 דקות, ועל 6 עד 7 דקות, אם באמצעות אפונה מופשרת קפוא. כאשר רוב הנוזל התאדה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בעשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אפונה
שאלות
עשבי תיבול
מלאי
10
הסר מהחום.
11
בריכות כפיות של אפונה לא כל כך רגשנית על כל צלחת ארוחת ערב העליון עם אלות דגים פריכים. טבול את הדגים עם הרבה חומץ מאלט וליהנות!
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.