קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

דלעת קארי עם בצל מקורמל

דלעת קארי עם בצל מקורמל
דלעת קארי עם בצל מקורמל הוא מנה של 6 אנשים. תמורת 1.06$ למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-17 גרם שומן. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו. גשו לסופר וקנו עירית, גראם מסאלה, דלעת סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. עם ציון ספונקולרי של 53%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק דלעת קארי עם בצל מקורמל מייפל וג'ינג'ר, מרק דלעת יפן עם בצל קארי ופיצה דלעת עם נקניק ובצל מקורמל.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מצפים סיר רחב בשמן זית ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, לפי הטעם, ואז מכסים את הסיר ונותנים לבצל לנבול ולהתרכך מאוד, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסירים את המכסה ומבשלים עד שהם משחימים מאוד ומקורמלים, אל תמהרו. מבשלים נמוך ואיטי, כ-30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
5
כשהבצלים ממש שחומים ומתוקים מוסיפים את הדלעת, הגראם מסאלה והפלפל האדום הכתוש. מתבלים במלח, לפי הטעם, ואז מוסיפים 1 כוס ציר. מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהדלעת התרככה והתחילה להיות דביקה, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גארם מסאלהגארם מסאלה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מסירים את המכסה ואם הדלעת עדיין מעט קשה מוסיפים את 1/2 כוס הציר שנותרה. מבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד שהלחות מצטמצמת והדלעת הופכת לעקביות של פירה. טועמים ומתבלים במלח אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מעבירים את הדלעת לקערת הגשה ומקשטים בעירית ובגרעיני דלעת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.