דלעת קיץ בגריל עם פטה ונענע
דלעת קיץ בגריל עם Fetan ו מנטה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל, מיץ לימון, דלעת קיץ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סקווש קיץ בגריל, סלט אבוקדו, פטה עם ויניגרט לבן, סקווש קיץ בגריל וגבינת קסרי עם לימון ונענע, ו לחגוג את הקיץ עם סלט אבטיח עם מנטה & פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 סקווש על קרש חיתוך ולעשות חתך אלכסוני על 1 1/2 אינץ ' מקצה אחד.
מגלגלים את סקווש חצי סיבוב ולעשות עוד חתך אלכסוני (באותו כיוון כמו החתך הראשון) על 1 1/2 אינץ ' מקצה החתך של הסקווש.חזור עם גלגול וחיתוך עד שתגיע לסוף הסקווש. (זה נקרא לחתוך רול; לצפות בסרטון צ ' או זה עבור טיפים נוספים.) חזור עם הדלעת הנותרת, מניחים בקערה גדולה, ומניחים בצד.
מניחים את מיץ הלימון בקערה בינונית ומקציפים בשמן הזית בזרם איטי עד לשילוב. מתבלים עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים חצי מהרוטב לקערת הסקווש, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שוב, זורקים לשלב ומניחים בצד.בינתיים, מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).כאשר הגריל מוכן, להשתמש בכפית מחוררת כדי למקם את הדלעת על הגריל. שמור את הקערה הגדולה וכל רוטב שנותר בו. מבשלים את הדלעת חשופה, מסתובבת מדי פעם, עד חרוכה כתמים ו פריך במכרז, על 7 עד 8 דקות בסך הכל.להחזיר את הדלעת בגריל לקערה הגדולה, להוסיף את המחצית הנותרת של ההלבשה, ולזרוק עד מצופה באופן שווה.
בואו לקרר את הסקווש עד רק חם או טמפרטורת החדר, על 15 דקות.
מוסיפים את הפטה ואת מנטה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך.