דלעת, תרד ופטה פריטטה
דלעת, תרד, ופטה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך בצל, תרד, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 59 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תרד ופטה פריטטה, תרד ופטה פריטטה, ו תרד ופטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה מרובעת בגודל 10 אינץ ' וממלאים אותה בנייר קלף.
מניחים את הדלעת בקערה בטוחה במיקרוגל; מכסים ומבשלים במיקרוגל על כוח מלא, ערבוב באמצע זמן הבישול, עד במכרז, על 5 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה בטוחה במיקרוגל; לכסות ולבשל במיקרוגל על כוח מלא עד רך מספיק כדי לחדור עם מזלג, על 4 דקות.
מערבבים את הדלעת ותפוח האדמה בקערה גדולה.
מוסיפים את התרד, גבינת פטה, גבינת צ ' דר וביצים; מערבבים.
העברת תערובת למנה מוכנה; העליון עם בצל פרוס.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד, כ 25 דקות. אפשר לנוח 5 דקות לפני ההגשה.