לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את דרומי עוף אפוי טעים. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -15 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 289 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, גראם מסאלה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דרומי עוף אפוי טעים , דרומי עוף קריבי , ודרומי עוף מייפל .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שוטפים את העוף ומייבשים. בתבנית גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף בשכבה אחת, מערבבים יחד את מיץ הלימון, הסוכר החום, השמן, השום, הפפריקה, הגראם מסאלה, הג'ינג'ר, הכורכום, קורט מלח וכמה טחונות פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גארם מסאלה
דיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון
כורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים את העוף ומערבבים לציפוי. מסדרים את העוף בשכבה אחת בתבנית האפייה. מכסים את הכלי בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים עד שהעוף מגיע ל-150 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בזמן שהעוף אופה, מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצל וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מטגנים, בבישול איטי, עד שהבצל מזהיב ומקורמל, כ-20 דקות. מערבבים פנימה את הצימוקים והרום, והשתמשו בכף עץ כדי לשחרר חתיכות בצל מתחתית התבנית. מבשלים עד שהאלכוהול מתאדה, משאיר רק את הטעם בניחוח הרום, כ-2 דקות, ואז מסירים את המחבת מהאש. כשהעוף מגיע ל-150 מעלות פרנהייט, כף תערובת הבצל-צימוקים על העוף. מעלים את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות F, ואז מחזירים את העוף לתנור ואופים 10 דקות נוספות, ללא כיסוי. העוף יתבשל במלואו כאשר יגיע ל-160 מעלות פרנהייט.