דריי אוגן (עוגיות כריך לחם גרמני)
המתכון דריי אוגן (עוגיות כריך לחם גרמני) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-18 דקות. מתכון זה מכין 36 מנות עם 153 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו ג'לי דומדמניות, קינמון טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות סנדוויץ ' קצרות, עוגיות סנדוויץ ' שוקולד גרמניות, ו עוגיות כריך גלידת שוקולד גרמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בצק: בקערה בינונית מערבבים בקצרה את הקמח, האגוזים הטחונים והקינמון בעזרת מטרפה תיל; מניחים בצד. בקערה גדולה של מערבל חשמלי, שמנת את החמאה במהירות בינונית-נמוכה עד חלקה, בערך 1 דקה. מקציפים פנימה את הסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה ומעט רכה, מגרדים את דפנות הקערה. מערבל תחתון האיץ, מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים, ומערבבים רק עד שהתערובת משולבת ביסודיות.
מרדדים כל מנת בצק בין 2 גיליונות נייר שעווה ליצירת עיגול בקוטר 11 אינץ 'ועובי 1/8 אינץ'. השארת עיגולי הבצק בין הסדינים של נייר שעווה, לערום אותם על תבנית אפייה לקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות או עד 3 ימים; או להקפיא, עטוף היטב, עד 1 חודש.
התאם מתלה לשליש התחתון של התנור ומחמם תנור ל 325 מעלות פ.מרפדים שני ניירות אפייה גדולים ומגניבים בנייר אפייה.
מוציאים חבילת בצק אחת בכל פעם מהמקרר. לקלף את הדף העליון של נייר שעווה, להחליף אותו ברפיון על גבי, ולהפוך את החבילה כולה מעל. לקלף ולזרוק את הסדין השני של נייר שעווה. בעזרת חותך עגול בגודל 1 1/2 אינץ ' חותכים עיגולים בבצק. שימוש בקצה הצר של קצה מאפה רגיל בגודל 3/8 אינץ ' (כגון אטקו #
כמו חותך, לחתוך שלושה חורים קטנים בכל מעגל. מניחים את העוגיות במרחק של 1/2 אינץ ' זו מזו על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 13 עד 15 דקות, או עד שהעוגיות זהובות חיוורות, כבר לא נראות גולמיות או מבריקות ומרגישות מעט יציבות (נוגעות קלות בכמה).
מניחים נייר אפייה על רשת לצינון של 5 דקות. הרם את העוגיות מהקלף בעזרת מרית מתכת למתלה להתקררות.
חזור על הפעולה עם שתי מנות הבצק האחרות, חותך חורים רק ברבע מהמעגל הזה כדי לכריך את העוגיות אחר כך. קחו בחשבון שכאשר יש תערובת של עוגיות עם ובלי חורים, העוגיות עם החורים נאפות מהר יותר.
מוציאים אותם מהתנור בעזרת מרית מתכת לרשת. מחזירים את תבנית האפייה לתנור עד לסיום העוגיות הנותרות.
קישוט: בעזרת מסננת, אבק את אבקת הסוכר ממש מעל צמרות העוגיות בחורים.
בסיר קטן מרתיחים את ג ' לי הדומדמניות למשך 2 דקות כדי לאדות חלק מהנוזל שלו. מגניב רק עד חם. כפית על 1/4 כפית ג ' לי על כל מעגל רגיל, אפוי-בצד התחתון למעלה. מרכז עיגול מסוכר על גבי תחתית ג 'לי, ולחץ בעדינות כך שהג' לי ימלא את שלושת החורים. חזור על הפעולה עם שאר העוגיות.
ערמו עוגיות לא מעוטרות במתכת אטומה הכלולה ושמרו בטמפרטורת החדר עד 10 ימים. אחסן עוגיות מעוטרות בשכבה אחת במיכל קרטון מכוסה בנייר כסף, כמו קופסת עוגה, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.