קושיקשה
מוכן ב18 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

דריי אוגן (עוגיות כריך לחם גרמני)

דריי אוגן (עוגיות כריך לחם גרמני)
המתכון דריי אוגן (עוגיות כריך לחם גרמני) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-18 דקות. מתכון זה מכין 36 מנות עם 153 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו ג'לי דומדמניות, קינמון טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות סנדוויץ ' קצרות, עוגיות סנדוויץ ' שוקולד גרמניות, ו עוגיות כריך גלידת שוקולד גרמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצק: בקערה בינונית מערבבים בקצרה את הקמח, האגוזים הטחונים והקינמון בעזרת מטרפה תיל; מניחים בצד. בקערה גדולה של מערבל חשמלי, שמנת את החמאה במהירות בינונית-נמוכה עד חלקה, בערך 1 דקה. מקציפים פנימה את הסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה ומעט רכה, מגרדים את דפנות הקערה. מערבל תחתון האיץ, מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים, ומערבבים רק עד שהתערובת משולבת ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קרםקרם
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מחלקים את הבצק לשליש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
מרדדים כל מנת בצק בין 2 גיליונות נייר שעווה ליצירת עיגול בקוטר 11 אינץ 'ועובי 1/8 אינץ'. השארת עיגולי הבצק בין הסדינים של נייר שעווה, לערום אותם על תבנית אפייה לקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות או עד 3 ימים; או להקפיא, עטוף היטב, עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
התאם מתלה לשליש התחתון של התנור ומחמם תנור ל 325 מעלות פ.מרפדים שני ניירות אפייה גדולים ומגניבים בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מוציאים חבילת בצק אחת בכל פעם מהמקרר. לקלף את הדף העליון של נייר שעווה, להחליף אותו ברפיון על גבי, ולהפוך את החבילה כולה מעל. לקלף ולזרוק את הסדין השני של נייר שעווה. בעזרת חותך עגול בגודל 1 1/2 אינץ ' חותכים עיגולים בבצק. שימוש בקצה הצר של קצה מאפה רגיל בגודל 3/8 אינץ ' (כגון אטקו #
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
כמו חותך, לחתוך שלושה חורים קטנים בכל מעגל. מניחים את העוגיות במרחק של 1/2 אינץ ' זו מזו על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים 13 עד 15 דקות, או עד שהעוגיות זהובות חיוורות, כבר לא נראות גולמיות או מבריקות ומרגישות מעט יציבות (נוגעות קלות בכמה).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים נייר אפייה על רשת לצינון של 5 דקות. הרם את העוגיות מהקלף בעזרת מרית מתכת למתלה להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
מריתמרית
9
חזור על הפעולה עם שתי מנות הבצק האחרות, חותך חורים רק ברבע מהמעגל הזה כדי לכריך את העוגיות אחר כך. קחו בחשבון שכאשר יש תערובת של עוגיות עם ובלי חורים, העוגיות עם החורים נאפות מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים אותם מהתנור בעזרת מרית מתכת לרשת. מחזירים את תבנית האפייה לתנור עד לסיום העוגיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
מריתמרית
תנורתנור
11
קישוט: בעזרת מסננת, אבק את אבקת הסוכר ממש מעל צמרות העוגיות בחורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
12
בסיר קטן מרתיחים את ג ' לי הדומדמניות למשך 2 דקות כדי לאדות חלק מהנוזל שלו. מגניב רק עד חם. כפית על 1/4 כפית ג ' לי על כל מעגל רגיל, אפוי-בצד התחתון למעלה. מרכז עיגול מסוכר על גבי תחתית ג 'לי, ולחץ בעדינות כך שהג' לי ימלא את שלושת החורים. חזור על הפעולה עם שאר העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
דומדמניותדומדמניות
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
ערמו עוגיות לא מעוטרות במתכת אטומה הכלולה ושמרו בטמפרטורת החדר עד 10 ימים. אחסן עוגיות מעוטרות בשכבה אחת במיכל קרטון מכוסה בנייר כסף, כמו קופסת עוגה, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום