הודו איטלקי עם פולנטה
טורקיה איטלקית עם Polentan היא ללא גלוטן ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו טחון, גבינת פרמזן, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל הודו פולנטה איטלקי, פולנטה עם נקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת בינונית עם ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים תרנגול הודו ושום, ומבשלים על אש בינונית עד שטורקיה משחימה, תוך ערבוב עד טורקיה מתפוררת. מערבבים עגבניות, תיבול איטלקי, ופלפל. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. תניח בצד.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. צלוי 10 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. כדי לשרת, פולנטה העליון עם תערובת טורקיה; מפזרים גבינה.
טיפ: Polenta הוא מוצר קמח תירס דומה גריסים צהובים. פולנטה מבושלת מגיעה באריזה שנראית כמו צינור של נקניק ובדרך כלל נמצאת בחלק התוצרת של המכולת.