קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות0
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

הודו מגוהץ וצ'דר חווה על לחם ביצה

הודו מגוהץ וצ'דר חווה על לחם ביצה
הודו מגוהץ וצ'דר חווה על לחם ביצה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 387 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בריוש, שימורי פירות, טורקיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. נסו פנה אפוי עם צ'דר חווה כרישה, ביצים אפויות עם צ'דר החווה ותפוחי אדמה, ו צ'דר חווה ופונדו סטאוט אירי עם תפוחי אדמה חדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מכבש כריך חשמלי (או ברזל וופל). הפוך 2 כריכים, חלוקת הגבינה והודו שווה ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
וופל ברזלוופל ברזל
2
מורחים את החלק החיצוני של כל כריך עם החמאה ומבשלים הן על העיתונות או ברזל. (או לבשל את הכריכים במחבת sauté כבדה על אש בינונית, מפנה פעם אחת, עד החיצוניות הם השחמה והגבינה נמסה.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מגישים עם צ ' אטני, רוטב חמוציות, או שימורים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
משמרמשמר
4
הצעות לילדים
5
חותכים את הקרום ולחץ על הכריכים ב וופל ברזל עבור הילד-הידידותי של מצגות (כ 2 דקות).
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
6
מגישים עם ממרח פירות, כגון אפרסק או ריבת משמש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ממרח פירות פטל2 כפות ממרח פירות פטל
ריבת משמשריבת משמש
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים