הודו צלוי עם רוטב תפוחים מחבת תפוחים נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 980 קלוריות, 120 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך מלח, דבש, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב, הודו צלוי עם סיידר ורוטב רוזמרין, ו רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להוסיף חלקי טורקיה; sauté 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מוסיפים בצל, סלרי ועלי דפנה; מטגנים עד שהבצל רך, כ-8 דקות.
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
5
מוסיפים סיידר, מרק ותפוח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 45 דקות, ערבוב מדי פעם. מסננים מלאי לסיר בינוני. להשליך מוצקים. מערבבים דבש וחומץ לתוך בסיס רוטב. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לשימור,
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים עד 260°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2
מפזרים חלל ראשי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
3
מניחים טריזי בצל, טריזי תפוחים, ועלי דפנה מתפוררים בחלל. החל מסוף הצוואר, בזהירות להחליק יד בין העור בשר השד של טורקיה כדי לשחרר את העור. לשפשף 4 כפות חמאה על בשר השד מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. תכניס את הכנפיים למטה. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. לשפשף 3 כפות הנותרים חמאה מעל מחוץ טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
6
מניחים טורקיה בתנור ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. טורקיה צלוי 1 שעה; לשפוך 1 מרק עוף כוס מעל טורקיה. צלוי 1 שעה, צולה פעם אחת עם טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים 1 מרק עוף כוס מעל טורקיה. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 175 ° F, צולה פעם אחת עם טפטוף מחבת ומכסה את טורקיה באופן רופף עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר את טורקיה מגש; לכסות באופן רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
תן לטורקיה לנוח 20 עד 30 דקות (הטמפרטורה הפנימית של טורקיה תגדל 5 עד 10 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
יוצקים מיצי מחבת לתוך כוס מדידה גדולה. כפית שומן מעל מיצי פאן ולהשליך. להחזיר מיצי פאן למחבת צלייה; להוסיף בסיס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים ולהביא רוטב לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד רוטב מצטמצם 31/4 כוסות, ערבוב מדי פעם גירוד כל חתיכות השחמה, על 15 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מסננים רוטב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מגישים הודו עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק