הטרוטה של אליסון
פורל של אליסון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה של Allrecipes יש 39 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם פילה פורל, פטריות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סלט הפסטה הטוב ביותר של אליסון, עוגת שקדים ודובדבנים של אליסון, ו פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צלחת אפייה רדודה עם נייר כסף.
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני; יוצקים מיץ לימון. מבשלים ומערבבים פטריות עד מכרז, כ 5 דקות; מערבבים בשרי.
מניחים פילה פורל עם צד העור למטה לתבנית אפייה מוכנה; מפזרים מלח ופלפל סדוק.
יוצקים את תערובת הפטריות על הדגים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מפחית פתיתי דגים בקלות עם מזלג, כ 30 דקות.