קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

הטרוטה של אליסון

הטרוטה של אליסון
פורל של אליסון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה של Allrecipes יש 39 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם פילה פורל, פטריות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סלט הפסטה הטוב ביותר של אליסון, עוגת שקדים ודובדבנים של אליסון, ו פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צלחת אפייה רדודה עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני; יוצקים מיץ לימון. מבשלים ומערבבים פטריות עד מכרז, כ 5 דקות; מערבבים בשרי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטריותפטריות
חמאהחמאה
שרי.שרי.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים פילה פורל עם צד העור למטה לתבנית אפייה מוכנה; מפזרים מלח ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
פילה פורלפילה פורל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
יוצקים את תערובת הפטריות על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
דגיםדגים
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מפחית פתיתי דגים בקלות עם מזלג, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור