קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

היינץ, פאג'יטאס משפחתי קלאסי

היינץ, פאג'יטאס משפחתי קלאסי
היינץ, פאג'יטאס משפחתי קלאסי דורש 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 501 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם רוטב צ'ילי, שמנת, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 22 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו קציץ בשר קלאסי משפחתי, פג'יטאס עוף קלאסי, ו עוגות דגים משפחתיות קלאסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחצית מהשמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
מוסיפים בצל, פלפלים ומחצית מהמלח והפלפל. מבשלים תוך ערבוב במשך 5 דקות או עד שהם רכים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפליםפלפלים
בצלבצל
3
מוסיפים את השמן הנותר למחבת. מפוררים בטורקיה, מוסיפים שום, אבקת צ ' ילי ושאר המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
שוםשום
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
קולים עד להשחמה, כ -5 דקות. מערבבים פנימה מחצית מרוטב הצ ' ילי וכל הקטשופ. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
קטשופקטשופ
5
הגישו תערובות בשר וירקות עם טורטיות וקערות של רוטב צ 'ילי שנותר, גבינה, חסה ושמנת חמוצה להכנת פג' יטאס משלכם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
טורטיהטורטיה
ירקירק
חסהחסה
גבינהגבינה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזנוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הנהר הרוסי ווינדראסר פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
וינדראסר נהר רוסי פינו נואר
וינדראסר נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של סאספרס, מוקה וליקריץ שחור מדגימים את האישיות הייחודית והנועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים מובחנים של פירות ברמבלי, אלון מתוק ופלפל לבן מובילים ליין רחב ומאוזן עם חומציות ידידותית למזון. הימים החמים והשמשיים של נהר הרוסי והלילות הערפילים הקרירים הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל נהדרים מבלי להיות מוגזמים או לאבד את החומציות הטבעית שלהם. הניחוחות והטעמים העמוקים והכהים הקלאסיים שהנהר הרוסי ידוע בזכות הברק ביין זה.