קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

הכיריים האיטיים של דוד דיוויד.

הכיריים האיטיים של דוד דיוויד.
המתכון של דוד הדוד דיוויד, חזה בקר איטי, יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 10 שעות ו 5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 730 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם בשר בקר, רוטב צ'ילי, תערובת מרק בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. נסו הכיריים האיטיים של דוד דיוויד., פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו חזה בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חזה הבקר לתוך סיר איטי. בקערה בינונית, מערבבים יחד את רוטב הצ ' ילי, תערובת מרק בצל, ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
אבקת שוםאבקת שום
בשר בקרבשר בקר
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
קערהקערה
2
יוצקים מעל חזה הבקר. מכסים, ומבשלים על ההגדרה הנמוכה במשך 8 עד 10 שעות. חותכים את חזה הבקר כנגד התבואה, ושופכים את הרוטב על הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
רוטברוטב