קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

הליבוט עם פפיטס, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום

הליבוט עם פפיטס, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום
הליבוט עם Pepitas, צלפים, עגבניות שרי, בזיליקום נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. אם יש לך בזיליקום קרוע, מלח כשר, pepitas, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג פוטית עם פפיטס, צלפים ועגבניות, סנאפר אדום של חתול קורה עם Pepitas, צלפים, עגבניות שרי, ו פסטת עניבת פרפר עם עגבניות שרי, צלפים ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני-נמוך, טוסט pepitas קלות. אל תרשה להם להשחים. ברגע שאתה מתחיל להריח אותם, להסיר את המחבת מהחום ולהעביר לצלחת גדולה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים את הליבוט משני הצדדים עם 1 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים את השמן במחבת גדולה עם ידית אטומה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל להבהב אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים את פילה העור בצד בשמן חם לצרוב עד הדג מתחיל להפוך צבע, 2 עד 3 דקות. הפוך את הפילה והוסף את מיץ הלימון, היין והחמאה למחבת. ברגע שהחמאה נמסה והופכת להקציפה, מוסיפים את הצלפים והעגבניות ומבשלים עד שהעגבניות משחררות קצת מיצים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים את המחבת בתנור עד הדג מבושל דרך, 7 עד 10 דקות. להשרות את הדגים עם כמה מיצים ולהעביר צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את בזיליקום קרוע הכוס, pepitas, ואת כפית המלח הנותרת למיצי המחבת ומערבבים עד הבזיליקום הוא נבול מעט. כפית את התערובת על הדגים, מקשטים עם עלי בזיליקום טריים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
זרעי דלעתזרעי דלעת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.