קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים

המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 604 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמוציות, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 236 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (ריבה): גלידת Creamcicle עם נתחי שוקולד, המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, ו מרכיב סודי רוטב חמוציות חג ההודיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, חמוציות חום וסוכר כוס 1/3 על חום בינוני גבוה עד חמוציות רק מתחילים להתחמם. מכסה סיר חום נמוך בינוני נמוך. מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פירות יער לרכך ופרץ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
העברת תערובת ברי לבלנדר ופרה. תעביר את מחית החמוציות דרך מסננת משובחת. התערובת צריכה להניב כ 1 כוס של פירה חמוציות חלקה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר גדול, חום יחד קרם, חלב, 1/3 כוס סוכר, וקמצוץ של מלח על חום בינוני-נמוך עד רק צרוב (בועות ייווצרו סביב קצוות של שמנת). בינתיים, להשתמש מקצף חשמלי להכות יחד חלמונים ביצה הנותרים 1/3 כוס סוכר, עד התערובת היא חיוורת ועבה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לאחר תערובת שמנת חם, לשפוך 1/3 ממנו לתוך תערובת חלמון ביצה לטאטא במהירות כדי למזג חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים תערובת בחזרה לתוך סיר עם השמנת הנותרת, ומבשלים על אש נמוכה. השתמש בכף עץ כדי לערבב כל הזמן פודינג עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 77°. להעביר פודינג דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להקציף בתערובת חמוציות. מכסים פודינג חמוציות, ומקררים במקרר עד מקורר היטב, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
להקפיא על פי הוראות היצרן. ממש לפני הגלידה הוא נטישה לחלוטין, להוסיף נתחי שוקולד לבנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
העברה למכולה lidded, להקפיא לפחות 4 שעות.
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני גורף ומגיש.