המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 604 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמוציות, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 236 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (ריבה): גלידת Creamcicle עם נתחי שוקולד, המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, ו מרכיב סודי רוטב חמוציות חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חמוציות חום וסוכר כוס 1/3 על חום בינוני גבוה עד חמוציות רק מתחילים להתחמם. מכסה סיר חום נמוך בינוני נמוך. מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פירות יער לרכך ופרץ.
העברת תערובת ברי לבלנדר ופרה. תעביר את מחית החמוציות דרך מסננת משובחת. התערובת צריכה להניב כ 1 כוס של פירה חמוציות חלקה. להפריש להתקרר.
בסיר גדול, חום יחד קרם, חלב, 1/3 כוס סוכר, וקמצוץ של מלח על חום בינוני-נמוך עד רק צרוב (בועות ייווצרו סביב קצוות של שמנת). בינתיים, להשתמש מקצף חשמלי להכות יחד חלמונים ביצה הנותרים 1/3 כוס סוכר, עד התערובת היא חיוורת ועבה.
לאחר תערובת שמנת חם, לשפוך 1/3 ממנו לתוך תערובת חלמון ביצה לטאטא במהירות כדי למזג חלמונים ביצה.
יוצקים תערובת בחזרה לתוך סיר עם השמנת הנותרת, ומבשלים על אש נמוכה. השתמש בכף עץ כדי לערבב כל הזמן פודינג עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 77°. להעביר פודינג דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה גדולה.
להקציף בתערובת חמוציות. מכסים פודינג חמוציות, ומקררים במקרר עד מקורר היטב, לפחות 4 שעות.
להקפיא על פי הוראות היצרן. ממש לפני הגלידה הוא נטישה לחלוטין, להוסיף נתחי שוקולד לבנים.
העברה למכולה lidded, להקפיא לפחות 4 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני גורף ומגיש.