הקולקנון שלי
המתכון קולקנון שלי מוכן תוך כ-50 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. גשו לסופר וקנו כרישה, חלב, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 33%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קולקנון, קולקנון, ו קולקנון.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים.
בזמן שתפוחי האדמה רותחים מניחים את הכרוב לסיר עם כמה כפות מים; מכסים, מביאים לרתיחה על אש בינונית ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים את הכרוב עד שהוא רך, 10 עד 15 דקות.
יוצקים את כל הנוזלים העודפים, ומניחים את הכרוב בצד.
מניחים את הכרישה הפרוסה, החלב, זרעי הקימל וזרעי האניס לסיר גדול על אש בינונית-נמוכה ומביאים לרתיחה. מבשלים את הכרישה עד שהם רכים, כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את החמאה ומתבלים במלח ופלפל; תנו לתערובת לעמוד מהאש עד שהחמאה נמסה.
מועכים את תפוחי האדמה בעזרת מועך בקערה גדולה, ומערבבים פנימה את תערובת הכרישה עד שהפירה מעט שמנמן. מערבבים פנימה את הכרוב המבושל ומגישים.