קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

וואסאבי ופירה שום צלוי

וואסאבי ופירה שום צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Wasabi ו קלוי שום פירה. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו מים, מלח כשר ופלפל טרי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פירה שום צלוי, פירה שום צלוי, ו פירה שום צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חתוך את החלק העליון 1/2 אינץ ' של נורת השום עם סכין חדה לחשוף כמה הקצוות ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
טפטוף בשמן זית, לעטוף באופן רופף בנייר אלומיניום, ומניחים על תבנית אפייה קטנה. צלי עד הנורה רכה וריחנית, 45 עד 55 דקות. לסחוט את שיני מן העורות ולהניח בצד בקערה קטנה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציפורןציפורן
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד מזלג מוכנס לתוך משחרר תפוחי אדמה בקלות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בקערת זכוכית קטנה, לערבב את אבקת ווסאבי עם 1/2 כפית מים להתחיל, הוספת כל מים נוספים על ידי טיפות עד הדבק עבה נוצר. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לפריחה, לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ווסאביאבקת ווסאבי
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
מסננים מים מתפוחי האדמה ומחזירים את תפוחי האדמה לסיר, ומאפשרים למים עודפים להתאדות. בסיר קטן או במיקרוגל, לחמם את החמאה ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
7
מוסיפים את התערובת לתפוחי האדמה, יחד עם שיני שום ואסאבי קלוי, ומחית עד חלקה ורכה. התאם תיבול עם מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום קלוישום קלוי
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציפורןציפורן
ווסאביווסאבי
8
מגישים חמים.