וולדורף אסטוריה עוגת קטיפה אדומה מקורית עם ציפוי מבושל
עוגת קטיפה אדומה מקורית וולדורף אסטוריאן עם זיגוג מבושל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 415 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 356 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגת וולדורף-אסטוריה קטיפה אדומה, עוגת וולדורף אסטוריה קטיפה אדומה, ו סלט שמנת וולדורף-אסטוריה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ספריי שלושה 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס בישול הוסיף קמח. עבור יחס גבוה יותר של עוגה לציפוי, להשתמש בשני 9 × 2 מחבתות אינץ. אתה יכול גם להשתמש שלושה מחבתות 8 אינץ'. אם אתה משתמש שלושה 8 אינץ 'או ללכת עם שני 9 אינץ', אתה כנראה צריך טקטיקה על כ 4 דקות זמן הטבח בשל הבלילה להיות עמוק יותר.באמצעות מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי, לנצח קיצור וסוכר עד שמנת. לנצח ביצים, תמצית וניל וחמאה לחלץ, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם. לעשות משחה של צבע מאכל אדום ואבקת קקאו, ואז מערבבים את זה. או, לעשות את מה שעשיתי ומערבבים את צבע מאכל אדום וקקאו ב, אז הכה. כאשר הבלילה הופכת לאדום, מערבבים במלח ומכים כך שהוא מעורבב היטב. החל וכלה בקמח, מוסיפים את הקמח ואת חלב החמאה לסירוגין לבלילה, ערבוב כך הקמח נספג.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
טעם חמאה חיקוי
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 גביע סוכר גלידה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הסודה לשתייה בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
3
מוסיף את החומץ לסודה לשתייה, ולאחר מכן מערבבים את תערובת חומץ תוסס לתוך הבלילה עוגה כדי להבהיר אותו.עכשיו, לזרוק את הבלילה עוגה לתוך המחבתות, חלוקת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4
אופים במשך 20 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
תן לעוגות להתקרר במחבתות על מדף במשך 10 דקות. להעיף מתוך מחבתות מגניב לחלוטין. הערה: אם התנור שלך פועל חם, לבשל את עוגת הקטיפה האדומה ב 325 מעלות F. העוגות יתברר יבש אם מבושל יתר על המידה.תכיני את הציפוי. בסיר כבד, לטאטא יחד 3 כפות קמח ו 1/4 כוס חלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להקציף במלח וחלב שנותר. הפעל חום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא עבה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
תן לזה להתקרר לחלוטין.באמצעות מיקסר חשמלי שלך, לנצח חמאה וסוכר מגורען עד רכות. מקציפים את הוניל. הכה בתערובת קמח מקורר ביסודיות. לנצח ולהכות עד הדובדבן הוא רך וכבר לא מגורען (זה עלול לקחת זמן מה, תלוי כמה טוב המיקסר שלך הוא). למתכון זה, אני ממליץ להשתמש במערבל לעמוד.לכסות עוגה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך