קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ופלים לימון-ג'ינג'ר

ופלים לימון-ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ופלים לימון ג'ינג'ר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 41 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מבשלים את הספר: לימון מתוק ופלים זית שחור, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו לימון-ג'ינג'ר קרח בכוסות לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק מגררים את הג ' ינג ' ר לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה. לחץ עם החלק האחורי של כף כדי לסחוט את המיץ (תצטרך 1 מיץ כף); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
לטאטא את הקמח, קורנפלור ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מקציפים את החמאה וסוכר 1/2 כוס קונדיטוריה בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות. הכה את גרידת לימון, 2 כפות מיץ לימון, מיץ וניל וג ' ינג ' ר. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את תערובת הקמח להכות עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מחלקים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון נצמד; טופס לשני יומני 1-by-9-inch. לעטוף להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים עד 350 מעלות F. קו 2 אפיית גיליונות עם קלף. לפתוח את היומנים לחתוך לתוך 1/4 אינץ 'עבה סיבובים; לארגן 1 אינץ' בנפרד על דפי אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
אופים, מיתוג המחבתות באמצע, עד הקצוות הם זהובים, על 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב 5 דקות על דפי אפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
שים את הסוכר 1/3 כוס הנותרים בקערה; מערבבים 2 עד 3 כפיות מיץ לימון, קצת בכל פעם, עד הדובדבן הוא להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מורחים על העוגיות העליון עם ג ' ינג ' ר מגובש; תן להגדיר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
3
צילום: אנדרו פרסל