זיטי אפוי עם ברוקולי ונקניק
זיטי אפוי עם ברוקולי ונקניקייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ברוקולי, חלב, נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: זיטי עם נקניק וברוקולי, זיטי אפוי עם נקניק, ו זיטי אפוי ונקניק.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מחממים תנור ל-350F ומשמנים קלות תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל נקניק, ערבוב לשבור את הבשר, עד כבר לא ורוד, על 3 דקות.
מוסיפים חמאה ומערבבים היטב.
מפזרים קמח על גבי ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות. לאט לאט לשפוך חלב ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מעובה, 3 עד 4 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים זיטי למים רותחים ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות, ואז מוסיפים ברוקולי ומבשלים 3 דקות.
מסננים זיטי וברוקולי במסננת ומעבירים לתבנית אפייה. מערבבים בתערובת נקניק.
מפזרים פרמזן על גבי ואופים עד חום זהוב ותערובת מבעבע, כ 25 דקות.