קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

זיטי אפוי עם ברוקולי ונקניק

זיטי אפוי עם ברוקולי ונקניק
זיטי אפוי עם ברוקולי ונקניקייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ברוקולי, חלב, נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: זיטי עם נקניק וברוקולי, זיטי אפוי עם נקניק, ו זיטי אפוי ונקניק.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מחממים תנור ל-350F ומשמנים קלות תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל נקניק, ערבוב לשבור את הבשר, עד כבר לא ורוד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חמאה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים קמח על גבי ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות. לאט לאט לשפוך חלב ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מעובה, 3 עד 4 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים זיטי למים רותחים ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות, ואז מוסיפים ברוקולי ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים זיטי וברוקולי במסננת ומעבירים לתבנית אפייה. מערבבים בתערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים פרמזן על גבי ואופים עד חום זהוב ותערובת מבעבע, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים חם.