הזיטי האירי של אמא עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם תיבול, פלפל, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה טוב. נסו זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בריגטוני וחוזרים לרתיחה. ערבוב מדי פעם, להרתיח עד הפסטה מבושל עדיין מוצק לנשוך, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור; יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מסננת
4
מניחים מחבת על חום בינוני; להתפורר נקניק כבש לתוך המחבת החמה. לשבור את הבשר לחתיכות קטנות עם כף עץ, לבשל ולערבב את התערובת עד השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
שום
כבש
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
5
מסננים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
יוצקים כמחצית רוטב העגבניות על הפסטה, ואז שכבה עם פרוסות הפרובולון ותערובת הבשר. העונה עם תיבול איטלקי ופלפל אדום מרוסק; העליון עם גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
תיבול איטלקי
מוצרלה
רוטב עגבניות
פרובולון
פסטה
בשר
7
מפזרים את גבינת פרמזן-רג ' יאנו על גבי המנה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
גבינה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, 25 עד 35 דקות.