קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

זיטי האירי של אמא

זיטי האירי של אמא
הזיטי האירי של אמא עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם תיבול, פלפל, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה טוב. נסו זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בריגטוני וחוזרים לרתיחה. ערבוב מדי פעם, להרתיח עד הפסטה מבושל עדיין מוצק לנשוך, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור; יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מסננתמסננת
4
מניחים מחבת על חום בינוני; להתפורר נקניק כבש לתוך המחבת החמה. לשבור את הבשר לחתיכות קטנות עם כף עץ, לבשל ולערבב את התערובת עד השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שוםשום
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
5
מסננים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים כמחצית רוטב העגבניות על הפסטה, ואז שכבה עם פרוסות הפרובולון ותערובת הבשר. העונה עם תיבול איטלקי ופלפל אדום מרוסק; העליון עם גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מוצרלהמוצרלה
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פרובולוןפרובולון
פסטהפסטה
בשרבשר
7
מפזרים את גבינת פרמזן-רג ' יאנו על גבי המנה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינהגבינה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור