קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה

זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה
צלעות בקר צלויות Zinfandel עם מחית רוזמרין-גזר לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 74 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם קוביות גזר, חמאה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות של זינפנדל, זינפנדל-צלעות בקר צלויות, ו זינפנדל-צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f. ממיסים חמאה 1tablespoon בעציץ תנור גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים ribswith מלח גס ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף שכבה אחת potin ו sauté עד חום בכל הצדדים, על 10 דקות.
4
מעבירים צלעות לקערה גדולה.
5
הוסף 1 כף חמאה topot.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל; מטוגנים עד חום, על6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף גזר לבן; sauté untilbeginning לצבע, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים ingarlic, אז רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים יין ומרק; מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
10
להחזיר צלעות וכל juicesto שהצטברסיר, הסדרת שכבה אחת. תביא tosimmer; לכסות ולמקם בתנור. Braise untilribs הם מאוד רך, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
11
באמצעות מלקחיים, להעביר צלעות כדי לנקות קערה.שומן כפית ממיצי פאן. מרתיחים מיצים עד שרק מתחיל להתעבות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מערבבים 1 כף חמאה וקמח בקערה כדי להדביק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
13
להקציף לתוך קומקום מיצים; ומבשלים עד מעובה מספיק כדי לצוף, על 5 דקות יותר. עונת gravywith מלח ופלפל גס. להחזיר צלעות topot; רוטב כפית מעל. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. צ ' יל חשף untilcold, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש חום נמוך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1
מבשלים תפוחי אדמה ו גזר לגזר לגזר דין בסיר גדול של מים מלוחים רותחים untiltender, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, להביא חלב, חמאה, androsemary כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים תערובת תפוחי אדמה ולחזור לסיר.מערבבים בקצרה על חום בינוני כדי להתאדותלחות חסרת לחות.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף תערובת חלב mashwell. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר צלעות קצרות ורוטב לגדולמגיש קערה.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים צלעות קצרות עם תפוחי אדמה שטופים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה