קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

חביתת גרייר ונקניקיות אפויה

חביתת גרייר ונקניקיות אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gruyere אפוי חביתת נקניק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 321 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, נקניק הודו מתון, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו חביתה שוויצרית ונקניקיות אפויות, חביתה עם מרווה מטוגנת וגרוייר, ו אספרגוס, Gruyere ו Tarragon סופליד חביתה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F. חמאה קלה 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד חום, כ 5 דקות. שים את המחבת בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח ופלפל, כדי לטעום, עד חלקה, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיף את פלפל אדום, 1 כוס גבינת Gruyere ו 1/4 כוס פטרוזיליה. מערבבים בתערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
GruyereGruyere
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מפזרים את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
10
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
חותכים את החביתה האפויה לפלחי ומפזרים פטרוזיליה שנותרה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
12
הערה של קוק: כדי להפוך מנות בודדות, לחלק את הבלילה בין 4 חמאה 8-אונקיה ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
אופים במשך 15 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור