חביתת נקניק ותפוחי אדמה דורשת בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו פריטטה תפוחי אדמה, ביצה ונקניק, פריטטה תפוחי אדמה, נקניק וקייל, ו חביתת נקניקיית תפוחי אדמה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
ב10-ב. מחבת nonstick עמיד או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב, שמן זית חום בינוני, להוסיף נקניק ו לטגן עד השחמה קלה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להעביר נקניק עם כפית מחוררת מגבות נייר; הזמנת שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להביא מחבת לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הוסף כרישה ו סאוט בשמן שמור עד מרכך, 1 עד 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים תערובת ביצה ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לערבב 1/2 כוס פונטינה ופרמזן. מבשלים בלי לערבב עד הקצוות של פריטטה נקבעים והמרכז הוא עדיין קצת רך, על 2 דקות (הקצוות צריכים להופיע המשרד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות; השכבה העליונה צריכה להופיע רטוב).
אופים עד הביצים להגדיר באופן מלא ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות. אם למעלה לא השחמה, פריטטה צלייה על 5 ב. מ אלמנט חימום, שמירה על דלת תנור פתוחה, עד מוזהב קל, על 1 דקה.