חג המולד צ'אטני
חג המולד Chutney נטול גלוטן, וטבעוני תבלין. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 11566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך כורכום, חמוציות, 1/2 אונקיות תפוחים סמית סבתא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו צ'אטני חג המולד של מרי ברי, עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, ו סאונות צ'אטני או סונט צ' אטני / תמרינד צ'אטני מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את התפוחים לחצאים. חותכים את אורך החצאים לחתיכות קטנות יותר, בערך רוחב 1/4 אינץ'.
מניחים את חתיכות התפוח ובצל קצוץ דק לסיר עם כל שאר החומרים.
מחממים את התערובת עד שהיא מבעבעת במהירות. מבשלים את התערובת במשך 45 דקות, או עד chutney התעבה מעט הפרי הפך רך.
כפית את התערובת לתוך צנצנות מעוקרים בורג את המכסים על הצנצנות בחוזקה. אפשר להתקרר לפני אחסון במקום קריר, חשוך.