חומוס תוצרת בית עם צ'יפס פיטה
המתכון חומוס תוצרת בית עם שבבי פיטה מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט סופר מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 160 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חומוס אדממה עם צ'יפס תוצרת בית, חומוס פסטו עם פיתות תוצרת בית, ו חומוס ביתי מועדף עם שבבי פיתה מתובלים.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חותכים כל פיטה לשניים כך שהוא מפריד לשתי חתיכות דקות באמת של לחם, ולאחר מכן לחתוך לרצועות או פלחי. משמנים קלות מגש אפייה או גיליון רדודים ומסדרים את פרוסות פיטה על גבי. מבשלים בתנור במשך 10 דקות עד פריך, ואז לעזוב להתקרר. ניתן לאחסן במיכל אטום במשך 4-5 ימים.
כדי להפוך את החומוס, להטות את החומוס שטוף למעבד מזון.
הוסף את כל המרכיבים הנותרים 3 כפות מים קרים ו whizz יחד. שמור הוספת מים, כף או כך בכל פעם, עד שאתה מקבל משחה כפית חלקה. עצה לקערה ומגישים. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.