קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

חזה בקר בגריל עם רוטב סחבה חריף

חזה בקר בגריל עם רוטב סחבה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה בגריל עם רוטב סחבה חריף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 123 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1498 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם רוטב חריף, פלפל, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. מתכונים דומים: חזה מתובל חריף, חזה בריסקט מתוק וחריף, ו בריסקט מתוק & חריף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל חזה בקר מכל הצדדים עם לשפשף התבלינים. במחבת צלייה מוסיפים את הבצל, השום והבירה. מסדרים את חזה הבקר במחבת הצלייה, מכסים באופן רופף בנייר כסף ומכניסים אותו לתנור במשך 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שוםשום
בצלבצל
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
שלב את כל החומרים לנגב בסיר בינוני. להביא לרתוח על אש בינונית נמוכה ולתת לבשל במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
6
הסר את חזה הבקר מהתנור ולשים אותו על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור
7
מוסיפים את הנוזל מהמחבת הצלייה לרוטב הסמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
מברשת בריסקט בנדיבות עם רוטב סחבה וגריל עד בריסקט מפתחת קרום נחמד על 5 דקות לכל צד. הקפד לצחצח את חזה הבקר על כל 2 דקות עם רוטב סמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
להעביר את חזה הבשר מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
10
חותכים את הבשר, נגד התבואה, לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. למעלה עם קצת רוטב סחבה חריף ולסדר על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
11
בקערה קטנה להוסיף את כל החומרים spice rub. מערבבים יחד עם מזלג עד מעורבב היטב. שמור 3 כפות של לשפשף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מפזרים את לשפשף התבלינים הנותרים על חלקי העוף עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
13
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
14
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות לכל צד. אם משתמשים בגריל חיצוני, מחממים את הגריל על נמוך. מסדרים את העוף על הגריל, מכסים וגריל על חום עקיף עד מבושל דרך כ 10 עד 15 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
15
בעוד העוף צלייה להוסיף את כל המרכיבים רוטב ברביקיו למחבת קטנה ומערבבים היטב לשלב. להביא לרתיחה על אש נמוכה ולתת לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
תבריש את העוף ברוטב ברביקיו. מבשלים במשך 3 דקות, להעיף לצחצח את הצד השני של העוף עם רוטב הנותרים לבשל ועוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
17
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה. שמור 2 ירכיים לשימוש נוסף. מסדרים את העוף על מגש הגשה וחמים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
18
מברישים את הדלעת בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. שים על הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד על חום ישיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
19
הסר מהגריל ללוח חיתוך לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
20
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 1/4 כוס סוכר חום (בהיר או כהה, מה שיש לך)1 1/4 כוס סוכר חום (בהיר או כהה, מה שיש לך)1קילוגרםבשר בקר, נקודת חיתוךבשר בקר, נקודת חיתוך340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1קילוגרםעצם בירכיים עוףעצם בירכיים עוף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה2(חוֹרֶף)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 קילו קישואים,1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2(חוֹרֶף)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום קצוץשום קצוץ11 קילו קישואים,שום קצוץ טרישום קצוץ טרי2(יכול להיות או להרחיק)שום קצוץשום קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש2(יכול להיות או להרחיק)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות2(חוֹרֶף)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל חום חריףחרדל חום חריף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר11 קילו קישואים,רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר4סקווש צהוב, פרוס לאורכו 1/2סקווש צהוב, פרוס לאורכו 1/2