תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה בגריל עם רוטב סחבה חריף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 123 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1498 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם רוטב חריף, פלפל, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. מתכונים דומים: חזה מתובל חריף, חזה בריסקט מתוק וחריף, ו בריסקט מתוק & חריף.
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מעיל חזה בקר מכל הצדדים עם לשפשף התבלינים. במחבת צלייה מוסיפים את הבצל, השום והבירה. מסדרים את חזה הבקר במחבת הצלייה, מכסים באופן רופף בנייר כסף ומכניסים אותו לתנור במשך 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
שום
בצל
בירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
תנור
3
שלב את כל החומרים לנגב בסיר בינוני. להביא לרתוח על אש בינונית נמוכה ולתת לבשל במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
6
הסר את חזה הבקר מהתנור ולשים אותו על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
תנור
7
מוסיפים את הנוזל מהמחבת הצלייה לרוטב הסמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
8
מברשת בריסקט בנדיבות עם רוטב סחבה וגריל עד בריסקט מפתחת קרום נחמד על 5 דקות לכל צד. הקפד לצחצח את חזה הבקר על כל 2 דקות עם רוטב סמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
להעביר את חזה הבשר מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
גריל
10
חותכים את הבשר, נגד התבואה, לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. למעלה עם קצת רוטב סחבה חריף ולסדר על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בשר
11
בקערה קטנה להוסיף את כל החומרים spice rub. מערבבים יחד עם מזלג עד מעורבב היטב. שמור 3 כפות של לשפשף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מפזרים את לשפשף התבלינים הנותרים על חלקי העוף עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
לשפשף תיבול יבש
13
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
14
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות לכל צד. אם משתמשים בגריל חיצוני, מחממים את הגריל על נמוך. מסדרים את העוף על הגריל, מכסים וגריל על חום עקיף עד מבושל דרך כ 10 עד 15 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גריל
15
בעוד העוף צלייה להוסיף את כל המרכיבים רוטב ברביקיו למחבת קטנה ומערבבים היטב לשלב. להביא לרתיחה על אש נמוכה ולתת לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
תבריש את העוף ברוטב ברביקיו. מבשלים במשך 3 דקות, להעיף לצחצח את הצד השני של העוף עם רוטב הנותרים לבשל ועוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
עוף שלם
רוטב
17
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה. שמור 2 ירכיים לשימוש נוסף. מסדרים את העוף על מגש הגשה וחמים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
18
מברישים את הדלעת בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. שים על הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד על חום ישיר.