קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

חזה הודו צלוי עם לשפשף יבש Zesty

חזה הודו צלוי עם לשפשף יבש Zesty
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזה הודו צלוי עם לשפשף יבש Zesty יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 67 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח בצל, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, חזה הודו צלוי, ו חזה הודו צלוי ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל גדול צלייה מחבת עם nonstick שמן צמחי תרסיס בישול. לשפשף את טורקיה מכל הצדדים עם שמן זית ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
ירקירק
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
1
מערבבים בצל מלח, אבקת צ ' ילי, אורגנו מיובש, כמון, אבקת שום, allspice ו קאיין בקערה קטנה. לשפשף 1 1/2 כפות תערובת מעל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
אבקת שוםאבקת שום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מלח בצלמלח בצל
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
טורקיה כולהטורקיה כולה
כמוןכמון
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הודו צלוי בתנור במשך 1 1/2 עד 2 1/2 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית רושם 165 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
3
הסר טורקיה למקום חם; תן לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
1
יוצקים את כל אבל 2 כפות טיפות מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מפזרים קמח 1/2 כפית של נשאר לשפשף יבש על החלק התחתון של מחבת צלייה; לבשל מעל חום בינוני גבוה, מגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת, בערך 1 דקה. בהדרגה לטאטא במרק עוף עד חלקה; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 2 דקות. מסננים רוטב דרך מסננת לתוך סירת רוטב; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
סירת רוטבסירת רוטב
מסננתמסננת
מקציףמקציף
3
חותכים כל 1/2 של שד טורקיה מן העצם. לעטוף אחד 1/2 להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 4 חודשים, לשימוש מאוחר יותר. פורסים אחרים 1/2 של חזה הודו ומגישים עם רוטב, פירה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
עצםעצם
עוטףעוטף