דד כתום מטוגן נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 116 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 1732 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 10 מנות.22 דולר למנה. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, סוכר חום, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ תפוזים להתרכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו יין אדום וחזה מטוגן כתום, חזה מטוגן, ו חזה מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירה 1/4 כוס תרכיז מיץ תפוזים, רסק העגבניות, החרדל, רוטב הצ 'ילי, הסוכר, הג' ינג ' ר, השום ואבקת חמשת התבלינים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים את החזה במלח ופלפל ומשפשפים עם משחת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
הדבק תבלינים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת ומכניסים למקרר למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מחממים את השמן הצמחי בסיר גדול בתנור על אש בינונית. צורבים את החזה עד להזהבה, כ -7 דקות לכל צד, ואז מעבירים לצלחת. מבשלים את הבצל בסיר עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הכרישה, הגזר והפטרניפס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה, כ -8 דקות. מערבבים פנימה את תרכיז מיץ התפוזים שנותר 1 1/4 כוסות ואת המרק, מגרדים את החלקים השחומים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את החזה ומביאים לרתיחה.
7
מכסים את הסיר, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל עד הבשר הוא מזלג רך, על 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מעבירים את החזה לקרש חיתוך. מורידים את השומן מהרוטב ואז מחזירים את הסיר לתנור עד שהרוטב מסמיך מעט, כ-30 דקות. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב והירקות.