חזה עוף בזיגוג הויסין
חזה עוף מזוגג הויסין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום בבקבוק, חצאי חזה עוף, רוטב הויסין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו חזה עוף צלוי, חמישה ספייס חזה עוף עם זיגוג הויסין, ו עוף בגריל מזוגג הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 2 כפות של תערובת הויסין, ושמורה לצחצח על עוף מבושל. קו מחבת צלייה רדודה עם לסכל; לסכל מעיל עם ספריי בישול.
מניחים את העוף על מחבת מוכנה.
מברשת 2 כפות של תערובת הויסין באופן שווה על פני עוף; מטגן 5 דקות. הפוך עוף; מברשת עם 2 כפות של תערובת הויסין. לצלות 5 דקות או עד העוף נעשה. כפית שמורות 2 כפות של תערובת הויסין מעל עוף מבושל.