קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה

חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה
חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 71 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 768 קלוריות. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם אפונה לתינוק, נענע, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופודמפה ידידותית דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. נסו חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה, חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה, ו פירה תפוחי אדמה ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
על תבנית גדולה עם מסגרת, זורקים את תפוחי האדמה החצויים עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את תפוחי האדמה כ-35 דקות או עד שהם רכים ושחומים. הניחו את תפוחי האדמה בצד. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -35
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בינתיים, במחבת גדולה חסינת תנור, ממיסים את 3 כפות החמאה. מתבלים את חצאי חזה העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, עם העור כלפי מטה, יחד עם ענפי הטימין. מבשלים על אש נמוכה בינונית עד שהעור שחום היטב, כ -15 דקות. הופכים ומבשלים 5 דקות יותר, מתבשלים מדי פעם עם מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימין טריטימין טרי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים את העוף לתנור וצולים כ -15 דקות, עד שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מוסיפים את העוף לתפוחי האדמה ושומרים על חום. שמרו 3 כפות מהשומן המומס מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים את יתרת השומן מהמחבת וזורקים את ענפי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים למחבת 1/2 כוס מהיין ומרתיחים על אש גבוהה בינונית, מגרדים את החלקים השחומים, עד שהם מצטמצמים בחצי, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים עד להסמכה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
9
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הטימין הקצוץ ו -2 כפות חמאה צוננת, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
טימיןטימין
10
הביאו לרתיחה סיר מים גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים את האפונה הירוקה, מכסים ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
12
מסננים את האפונה, מעבירים חצי למעבד מזון ומחית גס. מערבבים את המחית בחזרה לאפונה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
13
מוסיפים את השומן השמור מהמחבת יחד עם 2 כפות היין הנותרות והנענע. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מנטהמנטה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מעבירים את חזה העוף ותפוחי האדמה לצלחות. כף את האפונה המעוכה לצד ומגישים עם רוטב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת