חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה
חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 71 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 768 קלוריות. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם אפונה לתינוק, נענע, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופודמפה ידידותית דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. נסו חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה, חזה עוף עם תפוחי אדמה ופירה אפונה, ו פירה תפוחי אדמה ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית גדולה עם מסגרת, זורקים את תפוחי האדמה החצויים עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את תפוחי האדמה כ-35 דקות או עד שהם רכים ושחומים. הניחו את תפוחי האדמה בצד. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -35
בינתיים, במחבת גדולה חסינת תנור, ממיסים את 3 כפות החמאה. מתבלים את חצאי חזה העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, עם העור כלפי מטה, יחד עם ענפי הטימין. מבשלים על אש נמוכה בינונית עד שהעור שחום היטב, כ -15 דקות. הופכים ומבשלים 5 דקות יותר, מתבשלים מדי פעם עם מיצי התבנית.
מעבירים את העוף לתנור וצולים כ -15 דקות, עד שהוא מבושל.
מוסיפים את העוף לתפוחי האדמה ושומרים על חום. שמרו 3 כפות מהשומן המומס מהמחבת.
יוצקים את יתרת השומן מהמחבת וזורקים את ענפי הטימין.
מוסיפים למחבת 1/2 כוס מהיין ומרתיחים על אש גבוהה בינונית, מגרדים את החלקים השחומים, עד שהם מצטמצמים בחצי, כ -2 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים עד להסמכה קלה, כ -3 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הטימין הקצוץ ו -2 כפות חמאה צוננת, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל.
הביאו לרתיחה סיר מים גדול.
מוסיפים את האפונה הירוקה, מכסים ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מסננים את האפונה, מעבירים חצי למעבד מזון ומחית גס. מערבבים את המחית בחזרה לאפונה שנותרה.
מוסיפים את השומן השמור מהמחבת יחד עם 2 כפות היין הנותרות והנענע. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את חזה העוף ותפוחי האדמה לצלחות. כף את האפונה המעוכה לצד ומגישים עם רוטב התבנית.