כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם צ'ילי ארבול, כתף חזיר, פורסלין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חזיר & סלסה ירוקה עם גבינה Hominy, צ'יזי ירוק צ' ילה חזיר אנצ'ילדות, ו קסדיות הומניות עם סלסה Tomatillo בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל צ ' ילי במחבת גדולה 5 דקות. או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2
מקום בבלנדר.
3
להוסיף שום, tomatillos ובצל למחבת; לבשל 10 דקות. או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות. לקלף שום ולהוסיף לבלנדר עם tomatillas ובצל; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
לבשל בשר 6 qt. סיר לחץ על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים; למעלה עם רוטב tomatillo. נעל מכסה סיר לחץ במקום. מבשלים על חום בינוני-גבוה עד מנעולי פורקן לחץ במקום ו הרגולטור מתחיל רוק בעדינות. להפחית חום בהדרגה כדי לשמור על איטי יציב נדנדה תנועה; לבשל 40 עד 45 דקות. או עד שהבשר יהיה רך.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
5
הסר מהחום.
6
בואו לעמוד 10 דקות. או עד טיפות פורקן לחץ.
7
הסר רגולטור, ואז מכסה; מערבבים פורסלין. להחליף מכסה.
מרכיבים שתצטרך
8
בואו לעמוד 5 דקות. או עד פורסלין הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
9
בינתיים, להביא מים, מרק hominy להרתיח בסיר; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 55 דקות. או עד hominy הוא מתרכך ונוזל נספג.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.