קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

חזיר & סלסה ירוקה עם גבינה Hominy

חזיר & סלסה ירוקה עם גבינה Hominy
כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם צ'ילי ארבול, כתף חזיר, פורסלין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חזיר & סלסה ירוקה עם גבינה Hominy, צ'יזי ירוק צ' ילה חזיר אנצ'ילדות, ו קסדיות הומניות עם סלסה Tomatillo בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל צ ' ילי במחבת גדולה 5 דקות. או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2
מקום בבלנדר.
3
להוסיף שום, tomatillos ובצל למחבת; לבשל 10 דקות. או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות. לקלף שום ולהוסיף לבלנדר עם tomatillas ובצל; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
לבשל בשר 6 qt. סיר לחץ על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים; למעלה עם רוטב tomatillo. נעל מכסה סיר לחץ במקום. מבשלים על חום בינוני-גבוה עד מנעולי פורקן לחץ במקום ו הרגולטור מתחיל רוק בעדינות. להפחית חום בהדרגה כדי לשמור על איטי יציב נדנדה תנועה; לבשל 40 עד 45 דקות. או עד שהבשר יהיה רך.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
5
הסר מהחום.
6
בואו לעמוד 10 דקות. או עד טיפות פורקן לחץ.
7
הסר רגולטור, ואז מכסה; מערבבים פורסלין. להחליף מכסה.
מרכיבים שתצטרך
8
בואו לעמוד 5 דקות. או עד פורסלין הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
9
בינתיים, להביא מים, מרק hominy להרתיח בסיר; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 55 דקות. או עד hominy הוא מתרכך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
HominyHominy
10
העברה לקערה הגשה; למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים עם תערובת בשר וקליפות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קליפות חזירקליפות חזיר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.