חזיר צלוי עם רוטב זנגביל ושורש סלרי עם בייקון
חזיר צלוי עם רוטב זנגביל ושורש סלרי עם בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 716 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חג המולד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלחי זנגביל, תפוז, מלח כשר ופלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו רוסטביף ושורש סלרי עם סלט גרגיר הנחלים, שורש סלרי דל פחמימות, בייקון ופרמזן רוסטי, ו סלרי - מרק שורש עם בייקון ותפוח ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את רוחב הבייקון לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון עד השחי קל מעט פריך, 6 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז. להשליך את כל אבל 2 כפות שומן במחבת.
לקלף שורש סלרי ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (ראה הערות). במחבת קלייה בגודל 12 על 17 אינץ', מערבבים שורש סלרי ו-2 כפות שמורות לשומן בייקון.
בינתיים, לשטוף חזיר יבש טפיחה.
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל. מערבבים שורש סלרי, ולאחר מכן להגדיר מתלה מעל תערובת (זה יכול לנוח על שפת פאן). צלי סט, צד שמן למעלה, על מתלה.
אופים בתנור 350 עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה ביותר של צלי מגיע 155, 1 3/4 עד 2 שעות.
להעביר צלי למגש או לוח ולתת לנוח במקום חם, 10 עד 15 דקות. בינתיים, מערבבים בייקון לתוך שורש סלרי ולחזור לתנור; אופים עד שורש סלרי הוא משחי קלות ורך כאשר פירסינג, 8 עד 15 דקות יותר.
מוסיפים מלח ופלפל לתערובת לפי הטעם. לעטוף סיבובים זנגביל בנייר כסף חם בתנור, 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן לפרוץ טריזים.
שורש סלרי כף לצד צלי חזיר.
מקשטים עם פרוסות תפוז ומגישים עם רוטב זנגביל ופריזים.