לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פריים צלע של חזרת ושום. מנה אחת מכילה 1308 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -112 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . אם יש לכם בהישג יד פרסניטר, מלח ופלפל ים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . Prime Rib עם קרם חזרת , Prime Rib עם קרם חזרת ו- Prime Rib עם רוטב חזרת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את בשר הבקר בתבנית צלייה גדולה עם צד העצם כלפי מטה. (הצלעות פועלות כמדף צלייה טבעי.) בקערה קטנה מועכים יחד את השום, החזרת, המלח, הפלפל ושמן הזית כדי ליצור עיסה. עסו את המשחה בנדיבות על כל הצלי. מפזרים את הירקות והשום החצוי סביב הבשר ומטפטפים אותם ב-2 ספירות שמן.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הכניסו את התבנית לתנור וצלו את בשר הבקר במשך כ-1 1/2 עד 2 שעות עבור מדיום-רייר (או כ-20 דקות לכל קילוגרם). בדקו את הטמפרטורה הפנימית של הצלי במספר מקומות בעזרת מדחום לקריאה מיידית; זה צריך לרשום 125 מעלות F. עבור מדיום-ריר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים את הבשר לקרש גילוף ונותנים לו לנוח 20 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות בכ-10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוציאים את הירקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6
יוצקים את מיצי המחבת למפריד שומן או קערה קטנה ומניחים בצד כדי לאפשר לשומן ולמיץ הבקר להיפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים וזורקים את השומן. תשתמשו במיצי הבקר הטעימים עבור הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מניחים מחבת נקייה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את החמאה וזילוף שמן של 2 ספירות. כשהחמאה מתחילה להקציף. מוסיפים את הפטריות והתימין; ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
הוסף את היין האדום, תוך ערבוב כדי לגרד את כל החלקים התקועים; לאחר מכן מבשלים ומערבבים כדי לאדות את האלכוהול. כשהיין כמעט נגמר, מוסיפים את מיצי הבקר השמורים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
אלכוהול
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
תנו לנוזל להתבשל ואז הורידו אותו מהאש. מערבבים פנימה את השמנת והעירית, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Argyle Reserve Pinot Noir. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator