חטיף מפלצת: Calzones פתוח עם תרד ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 910 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לך מלח ופלפל, פטרוזיליה שטוחה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 19 דקות. וזה טוב. נסו בגט פתוח עם פטריות וארטישוקים, עקיצות פאי תרד עם פנים פתוחות, ו כריך ביצה מטוגן פתוח ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הפשרה תרד 6 דקות על גבוה לסחוט את התרד יבש במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
3
לחם קרום בתנור במשך 5 או 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר ופצל לחם לשניים מקצה לקצה כאילו היה גליל כריך גדול.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץ
לחם
5
הפעל מטאטא. אם המטאטא שלך הוא קטן מדי כדי למקם לחמים ג ' בטה מתחתיו, אתה יכול להמיס את הגבינה בתנור גם כן, לראות להלן, זה פשוט חומים מהר יותר תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
טפטוף לחם חם עם שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
לחם
7
מערבבים ריקוטה, שום, פטרוזיליה וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
גבינה
שום
8
מורחים את התערובת באופן שווה על חצאי הלחם ואז מנקדים עם תרד קצוץ מופשר. באופן שווה להפיץ את הארטישוק פרוס, העונה לחמים עם מלח ופלפל העליון עם גבינת מוצרלה אפילו שכבה. ממיסים ומשחימים את הגבינה מתחת לטוחן 3 דקות, מתלה אחד למטה מהחלק העליון של התנור. אם אתה משתמש בתנור ולא ברוילר, הגבינה תיקח 6 או 7 דקות לחום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
מלח ופלפל
ארטישוק
תרד
גבינה
מורחים
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
חותכים את הלחם לפלחי ומגישים. אם תרצה, לשרת עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
לחם
10
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, שום, פתיתי פלפל וממרח אנשובי. לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
משחת אנשובי
שום
פלפל
12
מוסיפים פטרוזיליה, עגבניות, מלח ופלפל. מערבבים רוטב, מביאים לבועה ומבשלים 5 דקות על אש נמוכה ואז מניחים בקערה קטנה ומגישים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.