זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. אם יש לך סוכר חום, מלח, שיבולת שועל מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שיבולת שועל עם שבבי פקאן קרמל, עוגיות שוקולד צ'יפס קוקוס פקאן קלויות, ו שוקולד צ'יפס, טופי, פקאן קלוי ועוגיות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם רדיד nonstick.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
שים את חצאי הפקאן על תבנית אפייה ואופים במשך 7 דקות או עד קלוי ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בואו להתקרר לחלוטין וקוצצים.בינתיים, בסיר גדול (3 ליטר), להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב, ואז להסיר מהחום ולתת לתערובת להתקרר במשך 10 עד 15 דקות. מוסיפים את הוניל והביצה הקרה. כאשר ביצה מעורבבת, מערבבים את אבקת האפייה והמלח, ואחריו קמח ושיבולת שועל. אם הבלילה עדיין חמה, לתת לו להתקרר קצת יותר לפני הוספת שבבי פקאן קלוי בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
דבש הדרים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מורחים את הבלילה במחבת ואופים מתלה מרכזי אחד במשך 28 דקות או עד ברים מופיעים חום ומבריק.