פסטה עם אפונה ותפוחי אדמה
פסטה מתוקה ותפוחי אדמה דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה מזהב יוקון, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. וזה טוב. מתכונים דומים: פסטה בטטה, פסטה בטטה שמנת, ו פסטה בטטה ופלפל אדום.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים את הפסטה, להחזיר אותו לסיר, ולזרוק עם 4 כפות של השמן. בעוד הפסטה מבשלת, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 1 כף מלח ומבשלים עד למכרז, כ 12 דקות. פגז את האפונה. כאשר תפוחי האדמה יש 2 דקות לסיום לבשל, להוסיף את האפונה לסיר.
מסננים את הירקות ומעבירים לסיר עם הפסטה. מערבבים את הבצל הירוק, 1/4 כוס פרמזן, השמן שנותר, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מחלקים בין קערות בודדות העליון עם שאר פרמזן.